Fájó vereséggel zárja a Szatmári Olimpia a Kolozsvári CFR fiók csapata ellenei mérkőzést

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Több száz szatmári néző érkezett ma délután a Daniel Prodan stadionba, hogy élőben követhessék figyelemmel a Szatmári Olimpia Kolozsvári CFR játszmát.


A mérkőzés kezdetekor a szatmári játékosok sorban vonultak fel a jelen lévő nézők eőtt. A meccs kezdete előtt, a kilátogatóknak alkalmuk volt adományozni egy pénz összeget, kinek mennyit enged meg a zsebe, pénz összeg amely természetesen a drukkerek által fenntartott klubb kasszájába kerül majd.

A vasutasok kifejezetten erősen kezdték az első félidőt, ennek meg is lett az eredménye. A félidőben máris 5 gólos magabisztos előnnyel hagyták el a kolozsváriak a pályát. Ám a második félidőben a sárga kékek mintha magukra találtak volna, de ennek ellenére nem sikerült gólt szerezniük. Sőt az egyik szatmári játekos sikeresen betalált a saját hálójába, ezzel 6 gólosra növelve a kolozsváriak előnyét. Végul a kolozsváriak 7 gólnál álltak meg. Igy tehát a végeredmény 0-7 lett a vendég csapat örömére, a szatmári gárda pedig várhatja a következő felkészülési mérkőzést, ami a Kisvárda 2 ellen lesz idegenben.

Az adományok által pedig a szatmári csapat sikeresen összegyüjtött nem kevesebb mint 2114 leit.


Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *