Olimpia voluntarilor și-a prezentat sâmbătă lotul, într-un meci amical cu CFR Cluj 2

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sute de spectatori au fost prezenți ieri pe stadionul Daniel Prodan pentru a asista la partida dintre echipa suporterilor olimpiști și CFR Cluj 2.
Intrarea a fost liberă, doritorii putând în schimb dona o sumă de bani modifcă, după cât I-a lăsat buzunarul, sumă de bani care să intre în contul echipei și să o ajute pe viitor cu cheltuielile privitoare la existență.

Prima repriză a partidei a început cu prezentarea lotului, jucătorii sătmăreni au defilat unul câte unul în fața spectatorilor sătmăreni. Feroviarii au început în forță partida, drept dovadă la finalul primei reprize aceștia au intrat la vestiare cu scorul de 5-0. Experiența și relațiile de joc dintre coechipieri și-au spus cuvântul, dar la urma urmei pentru sătmăreni a fost un meci de prezentare și nu unul care să conteze pentru palmares.

În repriza a doua, Olimpia a încercat să arate cu totul altă înfățișare, mai multe ocazii, mai multe șuturi pe poartă, mai multe faze periculoase în careul feroviarilor, chiar dacă galben-albaștii au arătat ceva mai mult în cea de a doua repriză, nu au reușit să marcheze în poarta feroviarilor. În schimb, formația clujeană a mai marcat un gol în cea de a doua repriză iar unul dintre jucătorii galben-albaștrilor a reușit să marcheze în propria lui poartă. Astfel scorul final a fost 0-7 pentru oaspeți, iar Olimpia Satu Mare așteaptă următorul meci amical, care-l vor disputa împotriva formației din Ungaria, cu Kisvárda 2.


La finalul partidei, olimpiștii au reușit să strângă în total 2114 de lei, din donații.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *