Un istoric american îl poziționează pe liderul de la Budapesta, Viktor Orban, printre cei mai influenți oameni publici din Europa și un lider al Europei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Istoricul american Daniel Pipes, consideră că nici un lider european nu vorbește ca și premierul maghiar, Viktor Orban. Viktor Orban, datorită declarațiilor reușește să ajungă de fiecare dată la un consens, care este acceptat.

Portalul 888.hu, a publicat un material prin care ne informează în legătură cu cele spuse de către istoricul american. Pipes a mărturisit următoarele în legătură cu Viktor Orban.

,,Este conservativ, în terminologia lui este <illiberal> cu scopul de apăra viața creștină și de a restrânge influența musulmană. În acest mod, cu aceste vorbe, Orban a reușit să încurajeze alegătorii polonezi, austrieci, italieni și germani să spună NU valului de imigranți, care ajung pe continent într-un mod illegal, fără să fie controlați.,, – a scris istoricul american în ziarul The Washington Times. El mai adaugă faptul că în țările vestice, presa îl critică foarte dur pe Orban, pentru politica acestuia (unele acuzații și vorbe dure la adresa acestuia chiar sunt meritate) spune autorul. Însă unele acuzații sunt nedrepte și exagerate. Pipes spune că în Ungaria, antisemitismul a reușit să se modereze, ba chiar să scadă foarte mult. La momentul de față Ungaria este cel mai sigur loc pentru evreii care încă îsi practică religia și tradițiile. Istoricul mai spune că nici campania lui Gyorgy Soros nu se poate numi o campanie antisemită. Iar din întreaga Europa, Budapesta are cea mai bună relație cu Israelul,, – a mai adăugat Pipes.

Într-un articol mai vechi, Pipes a făcut un sondaj prin care reiese că după părerea oamenilor aceștia sunt cei 10 politicieni care contează în Europa, la momentul de față. – relatează portalul maghiar 888.hu

10. Siv Jensen- Norvegia

9. Cristoph Blocher- Elveția

8. Robert Fico- Slovacia

7. Milos Zeman – Cehia

6. Markus Soder- Bavaria

5. Heinz-Christian Strache – Austria

4. Horst Seehofer – Bavaria

3. Matteo Salvini – Italia

2, Jaroslaw Kaczynski- Polonia

  1. Orban Viktor- Ungaria

Daniel Pipes a menționat niște întrebări care sunt valabile și în zilele noastre.

De ce statele cele mai bogate, mai securizate, liniștite și omogene deschid porțile pentru oameni care vin din cele mai sărace, cele mai puțin dezvoltate, cele mai religioase și nesigure state din lume?

De ce statele majoritar creștine permit intrarea oamenilor musulmani în țară?

Cum se face că politicienii faimoși din Europa, ca de exemplu Angela Merkel, judecă și respinge politicienii care văd un pericol în acești imigranți? Migrație care va schimba mai mult ca sigur fața continentului.

Cum se face că statele din V4, aceștia fiind văzuți mai slabi, au reușit să aducă niște decizii mature și mai patriotice în legătură cu criza de imigranți?

Unde duce acest val de imigranți?

Confrom lui Pipes, este foarte posibil ca aceste state au un oarecare regret și o mulțime de remușcari în legătură cu trecutul, Franța și Mare Britanie au reușit să colonizeze părți importante de pe continentul african iar faptele Germaniei Naziste încă nu au dispărut din memoria multora. Un alt motiv este natalitatea foarte scăzută.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “Un istoric american îl poziționează pe liderul de la Budapesta, Viktor Orban, printre cei mai influenți oameni publici din Europa și un lider al Europei

  1. Somebody essentially assist to make significantly articles I’d state.
    This is the very first time I frequented your website page and so far?
    I surprised with the analysis you made to make this actual publish extraordinary.
    Excellent activity!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *