Sătmărenii se plâng, din nou, de Florisal: „Curge zeama din mașină și miroase atât de tare că nu putem sta în curte”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Florisal, operatorul de salubritate, a pus monopol pe acest serviciu public în județul Satu Mare, iar acest lucru se pare că îi face pe aceștia să nu mai dea importanță calității serviciului prestat, atâta timp cât nu e cine să le pună în pericol supremația.

Calitatea serviciilor celor de la Florisal, când vine vorba de adunarea de gunoaie, lasă mult de dorit, aceștia lăsând multă mizerie în urmă, dar mai ales un miros petilențial.


Un cititor ne-a contactat și ne-a trimis poze la scurt timp după ce mașina de gunoi a trecut pe strada Stefan Luchian. Acesta a surprins mizeria lăsată în urmă de mașina de gunoi, dar ceea ce nu a putut surprinde a fost mirosul.

„ Cu câteva minute înainte să fac pozele a trecut mașina de gunoi de la Florisal pe aici. A lăsat mizerie pe jos, dar mai ales le curge zeama din mașină, și miroase incredibil. Miroase atât de tare că nu putem sta în curte, nu putem deschide geamurile la casă. Sunt și mulți copii în zonă care se joacă pe stradă și sunt nevoiți să se joace aici, pe strada cu gunoaiele lăsate în urmă de Florisal. Și situația nu e de azi, nu e prima dată, cam de un an de zile e tot la fel în fiecare săptămână, iar dacă nu ploua, nu scăpăm de miros”, afirmă cititorul.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *