Trei locuri din județ unde te simți ca în occident – restaurant, relaxare și cazare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Județul Satu Mare este considerat locul unde se agață harta în cui, dintr-o țară slab dezvoltată unde nu se întâmplă nimic. Cu toate acestea există oameni cu bani care au decis să investească aici și să ridice nivelul investițiilor lor la cel al locurilor pe care le-au văzut în țările vestice, mult mai dezvoltate.

Sunt și în județul Satu Mare locuri care au un grad ridicat de confort, un nivel al serviciilor exemplar și transmit un sentiment de civilizație la nivelul celei din țările vestice.
Dacă căutăm un loc de luat masa, cu tentă occidentală din punct de vedere al meniului, ai servicii și al calității preparatelor, cea mai bună opțiune o găsim în municipiul Satu Mare, la Vila Class. Un loc retras, un cadru ambiental perfect, personal calificat și extrem de amabil și o mâncare la care nimeni nu prea are reproșuri de adus. Acestea sunt și motivele pentru care cei care au invitați din afara țării aleg această locație pentru a lua masa sau pentru mici evenimente bussines.

Dacă se caută un loc de relaxare, un loc de odihnă pentru un weekend, totul la cele mai ridicate standarde, locul perfect este la Popasul Codrenilor – Oțeloaia, în comuna Homorod. O investiție pe fonduri europene a creat din vechea Vama Veche a Sătmarului un loc de relaxare în mijlocul naturii, cu o apă în piscină mereu perfect de curată și locuri limitate, pentru a nu se crea aglomerație, agitație și gălăgie, exact lucrurile de care lumea se ferește în alte locații.
Pentru cei care doresc condiții de cazare deosebite, un cadru natural special, un loc ferit de agitația orașului și o zonă pitorească, alegerea perfectă este Hotel Poezia de la Luna Șes. Deschis recent, complexul cu piscină, saună și jacuzzi, restaurant și camere extrem de îngrijite s-a poziționat rapid în topul locațiilor de cazare din județ, ajutat de peisajul din împrejurimi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *