Pearl Beauty Center Satu Mare se dotează cu un aparat de criolipoliză performant

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ești îngrijorată de excesul de țesut adipos, de faldurile de grăsime de pe anumite zone ale corpului?Criolipoliza poate fi soluția la problema ta! Acum poți scăpa definitiv până la 45% din stratul de grăsime de pe corp pe zona tratată, la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Acest salon dispune de un aparat performant de criolipoliză, numit Criocuum, care reprezintă o alternativă eficientă, non-chirurgicală, la liposucția chirurgicală. 

Informațiile despre tehnologia de criolipoliză cu dispozitivul Criocuum le poți afla în prezentarea video.

Pentru a obține o siluetă subțire, poți face tratamente de criolipoliză cu acest dispozitiv, care înseamnă de fapt o liposucție rapidă, eficientă, fără durere și fără intervenție chirurgicală. Este o procedură care are ca rezultat dizolvarea grăsimilor printr-un tratament la rece și eliminarea lor pe cale naturală din organism. 

Criolipoliza cu dispozitivul Criocuum

Prin tratamentele cu dispozitivul Criocuum te poți convinge de efectele pe care frigul le are asupra țesutului adipos. Plasarea aplicatorului se face exact pe zona care urmează să fie tratată – abdomen, coapse, brațe, zona fesieră. Astfel se realizează tratamentul de criolipoliză la o temperatură care ajunge până la minus 10 grade Celsius. În urma tratamentului grăsimea se solidifică, se cristalizează, celulele de grăsime mor și sunt eliminate definitiv din organism prin procesele naturale, metabolice. 

Ai nevoie doar de 1-3 ședințe de terapie (pe care le faci la interval de 21-28 de zile) și astfel:

 • Slăbești localizat, îți remodelezi silueta
 • Scapi de acumulările de țesut adipos în mod non-invaziv
 • Scapi de nodulii de celulită
 • Îți reduci stratul de grăsime definitiv cu până la 45%
 • Vei avea pielea mai frumoasă și mai netedă. 

Datorită tratamentului, celulele adipoase sunt înghețate la minus 10 grade Celsius, mor și sunt eliminate prin procesele metabolice naturale ale organismului. În plus, în timpul acestui tratament se activează lipoliza intracelulară, astfel are loc arderea grăsimii în interiorul celulei. 

Încearcă slăbirea rapidă prin criolipoliză la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center începând cu data de 1 Octombrie 2018

Echipamentul Criocuum este fabricat în Spania și reprezintă cel mai performant aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne

Criocuum a fost produs de TermoSalud – o companie renumită în producerea aparaturii performante pentru tratamentul cosmetic și de înfrumusețare profesional. 

Prin criolipoliză poți scăpa de grăsime destul de simplu!

Tratamentul este realizat de specialistul terapeut de la salon, care înainte de terapie va examina cu atenție zona care trebuie corectată. Va planifica și va aplica procedura pentru criolipoliză în funcție de caracteristicile individuale ale țesuturilor fiecărui pacient în parte. Procedura este eficientă datorită tehnologiei avansate de criolipoliză, va avea ca rezultat formarea unui contur atractiv, natural al corpului și remodelarea siluetei pe zona de tratament. Pielea este protejată de hipotermie prin intermediul unui gel special care se aplică pe suprafața ei, local, pe zona de tratament. Aplicatorul atrage pliul de grăsime în interiorul său, astfel acționează exact asupra zonei care necesită corecție. 

Tratamentul se poate aplica pe diferite regiuni ale corpului, pentru a elimina excesul de grăsime:

 • Din zona abdominală
 • De pe anumite laturi ale corpului
 • Din jurul taliei, formând curbe atrăgătoare și o talie mai fină
 • Don zona coapsei, eliminând celulita
 • Din zona fesieră, subfesieră. 

AVANTAJE: 

 • Tratamentul este sigur, nu încalcă integritatea pielii
 • Nu necesită anestezie
 • Nu împlică o perioadă de reabilitare
 • Nu produce durere, mâncărimi, arsuri, cicatrici 
 • Nu apare niciun disconfort și niciun sentiment urât
 • Nu este un tratament invaziv. 

Pentru ca rezultatele să apară mai rapid poți face și un tratament cu vacuum cu dispozitivul Eximia HR77 Platinum care ajută la eliminarea celulelor adipoase moarte și la reducerea celulitei cu până la 95%. De asemenea sunt indicate și împachetările corporale cu produse Bruno Vassari – care este “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale.” La salon poți achiziționa produse pentru piele Bruno Vassari și le poți folosi acasă.

Dacă vrei să-ți faci o idee despre prețuri, te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a lua gratuit catalogul cu produse, prețuri pentru servicii. Clienții fideli vor avea reduceri substanțiale la tratamente. La salon se fac frecvent promoții și mereu se oferă servicii premium, de calitate, la prețuri accesibile.   

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile. 

Poți ridica gratuit catalogul de servicii și prețuri de la salon, pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. 

Ne poți urmări și pe Facebook, Instagram și Youtube.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *