OPINIE! Sătmărenii din PSD sunt din nou la picioarele lui Dragnea? Cu ce decizii merg la CEx?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În acest sfârșit de săptămână PSD trece l, din nou, printr-un moment de cumpănă. Războiul intern e în plina desfășurare, dar cea mai importanta decizie va apartine liderilor din teritoriu, care pot aduce o schimbare în PSD sau îl pot face pe Liviu Dragnea sa se umfle și mai tare în pene și sa ia deciziile dorite, fără sa tina cont de părerea membrilor de partid.

Diferite surse media din România afirma ca în organizațiile județene a PSD din tara se votează sau s-a votat zilele trecute punctul de vedere cu care presedintele filialei va merge la Comitetul Executiv, respectiv continua susținerea pentru Dragnea și Guvern, sau cer schimbarea lui Dragnea, schimbarea Guvernului sau doar a primului ministru.

Dacă acest vot are loc în alte județe, nu are loc în Satu Mare, unde membrii de partid nu au fost convocati la nici o ședință pe aceasta tema, și nici nu vor mai fi, atâta timp cât președintele Aurelia Fedorca pleacă deja din județ și nu mai e timp de o astfel de ședință.

Sau decizia a fost luat în grup restrâns, la nunta din familia Ciocan, fie nu se ia nici o decizie de grup, și se merge în continuare pe o susținere necondiționată a ceea ce dorește Liviu Dragnea, mai ales ca e cetățean de onoare, făcut peste noapte, în orașul condus de președintele PSD Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *