POLIȚIA ROMÂNĂ | 120 de sancțiuni contravenționale într-o singură zi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au constatat ieri, în trafic, 3 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale.

Pe parcursul zilei de ieri, 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au continuat acțiunile de combatere și prevenire a accidentelor rutiere.

Cu această ocazie, pentru neregulile constatate în trafic au sancționat peste 120 de participanți la trafic, cu amenzi în valoare totală de peste 27 200 de lei.

Totodată au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în 8 cazuri, din care în 4 pentru depășirea vitezei maxime legală admisă cu peste 50 km/h.

De asemenea, la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Botoșani, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Odoreu, având dreptul de a conduce suspendat.

Și, polițiștii Poliției oraș Livada au identificat, ieri, pe raza orașului Livada un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat, tot ieri, 13 septembrie a.c., un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Certeze, care conducea un autoturism în localitatea Ciuperceni, având numerele provizorii expirate.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *