Primarul Gábor Kereskényi | „Adrian Cozma minte!”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Preluat de pe pagina oficială primăriei municipiului Satu Mare:

,,Consilierul județean PNL, Adrian Cozma, MINTE din nou!

Primarul Gábor Kereskényi, administratorul public Csaba Maskulik și consilierul primarului Vasile Dragoș au avut miercuri dimineață o discuție cu doamna Livia Hajdu, președinta Asociației Vatra Românească, și cu domnul Voicu Șichet, președintele Asociației Civice „Tempora”, cărora le-a fost comunicat faptul că Troița va rămâne în Piața Libertății până când vor începe lucrările de reabilitare a Centrului Vechi, urmând a fi atunci relocată într-o altă zonă. Troița a fost înlăturată din Piața Libertății tocmai de cei care au reinstalat-o!

Nimeni din conducerea Primăriei Satu Mare nu a dispus înlăturarea Troiței! Trebuie precizat, că Troița din Piața Libertății a fost dată jos de pe soclu în 2015 de fostul primar Dorel Coica pentru a o schimba cu una pe care era gravat numele său.

Adrian Cozma minte!”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Primarul Gábor Kereskényi | „Adrian Cozma minte!”

  1. Asa mintesi Kereskeny Gabor si cei de la toate presele de 17 luini ca prima al satu mare nu este in stare sa ma ia in audienta rusine sati fie domnul primar Kereskeny Gabor si celo din presa Ciprian Batea Caraba l Adrian mintiti omul fara nici o remuscare dar exista un dumnezeu care nu lasa asa nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *