VEȘTI BUNE | Se lucrează la finalizarea pârtiei de schi Luna Șes

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lucrările de amenajare a ultimului tronson al pârtiei de schi de la Luna Șes se apropie de final. O echipă a Consiliului Județean Satu Mare a efectuat o întâlnire de lucru la viitorul domeniu schiabil, pentru a vedea stadiul acestor lucrări.

Vicepreședintele Consiliului Județean – Ioan Rus, directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean – Ioan Șereș, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Pataki Csaba, Ștefan Coșarca și șeful Serviciului Public Județean Salvamont – Adam Boer, au purtat discuții, la fața locului, cu Petre Antonescu, directorul firmei Acomin, responsabilă de execuția lucrărilor.

Utilajele lucrează la finalizarea terasamentului aferent pârtiei de schi în lungime de 2100 de metri. Amenajarea pârtiei de schi are termen de finalizare sfârșitul lunii octombrie. Până în prezent, în cadrul proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil de la Luna Șes, au fost realizate mai multe componente: drumul de acces, este realizată alimentarea cu energie electrică, este montat telescaunul, cu clădirile de la stația inferioară și stația superioară, este în curs de finalizare amenajarea pârtiei de schi, dotată cu instalație de zăpadă artificială și este contractată construcția alimentării cu apă și a rezervorului de acumulare pentru instalația de zăpadă artificială.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *