AQUASTAR se închide luni | Revin programele și tarife speciale

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

AquaStar Satu Mare, unicul aquapark, din nord-vestul țării, va fi închis în perioada 17-28 septembrie, pentru întreținerea generală a piscinelor. Reprezentanții AquaStar vor pregăti astfel, un cadru perfect pentru toți cei care doresc să se relaxeze, la piscine și SPA, într-o atmosfera specială și plină de surprize.

“Pentru noi, fiecare client contează. Și pentru că ne dorim să le oferim celor care aleg să-și petreacă timpul liber la complexul nostru, servicii de înaltă calitate, suntem nevoiți să închidem pentru a efectua renovarea generală”.

Bine de știut că în această perioadă cei de la cursurile de înot și Robi Fitness își vor suspenda activitatea și vor intra în vacanță.

Aqua Medica însă vă stă la dispoziție până în 21 septembrie, între orele 8:30-20:30. Baza de tratament va fi închisă pentru renovare în perioada 22-28 septembrie.
Complexul welness & spa Aquastar Satu Mare își va redeschide porțile începând de sâmbătă, 29 septembrie, când bazinele cu apă termală, piscinele cu apă incalzită, saunele, saloanele de masaj, restaurantul și toate facilitățile vor fi din nou la dispoziția tuturor celor care doresc să se relaxeze într-o ambianță de neuitat. 


Pentru bucuria multora vor reveni biletele promoționale mult îndrăgite!www.aquastarsatumare.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *