” Ziua Calului” un eveniment, sute de cai, mii de spectatori, toate așteptările depășite

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ziua de duminica a fost marcata în orașul Ardud de un eveniment care a adunat la start mii de persoane. Străzile din apropiere stadionului din oraș au fost pur și simplu cucerite de mașinile parcate, mașini ale oamenilor veniți chiar și din Bihor, Maramureș, Sfântu Gheorghe, dar și Ungaria.

„Ziua Calului” a fost un eveniment dedicat acestui animal nobil care a fost în decursul istoriei alături de om, în momentele cheie,fie ca a fost vorba de parade și festivaluri, fie de cele mai crâncene lupte și batalii.

Caii au concurat pe mai multe palierele, atât frumusețe, cât și tracțiune și atelaje. Cei mai iscusiți crescători de cai au demonstrat ca animalele ii asculta și le sunt supuși, trecând docili printre obstacole.

 

Fiecare reprezentație a fost aplaudata de miile de persoane prezente, care au umplut tribunele stadionului și spațiul din jur. Rand s-a făcut și la standurile cu mâncare, dar și la cele cu articole dedicate crescătorilor de cai.

Evenimentul a fost unul grandios, mult superior celorlalte de profil organizate în județ, eveniment care a depășit chiar și așteptările organizatorilor, cei de la Asociația Ecvestra „Perla Neagra” .

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *