A hajléktalanok ismét saját szállodaként használják a parkokat, a rendőrség nehezen birkózik meg újra és újra a feladattal

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A szatmári rendőrség ú jra és újra ugyanazzal a problémával küzd meg, probléma amely igen csak nagy nehezen megoldható a hatósagok számára. A hajléktalanok sikeresen alakitanak ki alvóhelyeket a parkokból, igy esténként az utca embere a Szatmárnémetiben található parkbokban tér nyugovóra.

Csak a helyi rendőrség zavarja meg nyugalmukat olykor-olykor, egy figyelmeztetés után a helyi hatóságok sikeresen távolitják el a hajléktalan embereket ám következő este ők visszatérnek a jól bevált helyekre.

Alternativa és megoldás van a problémára, külö menhelyek vannak kialakitva ahol a hajléktalanokat fogadnák étellel és egy helyel ahol az utca embere nyugodtan lehajthatná a fejét esténként, ám legtöbbjük visszautsitja ezt a lehetőséget is. Azért is utasitják vissza mert a menhelyen belül bizonyos szabályokat kéne betartani, kötelező a tiszálkodás és az alkohol fogyasztása szigoruan tilos.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *