A hajléktalanok ismét saját szállodaként használják a parkokat, a rendőrség nehezen birkózik meg újra és újra a feladattal

0
392
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A szatmári rendőrség ú jra és újra ugyanazzal a problémával küzd meg, probléma amely igen csak nagy nehezen megoldható a hatósagok számára. A hajléktalanok sikeresen alakitanak ki alvóhelyeket a parkokból, igy esténként az utca embere a Szatmárnémetiben található parkbokban tér nyugovóra.

Csak a helyi rendőrség zavarja meg nyugalmukat olykor-olykor, egy figyelmeztetés után a helyi hatóságok sikeresen távolitják el a hajléktalan embereket ám következő este ők visszatérnek a jól bevált helyekre.

Alternativa és megoldás van a problémára, külö menhelyek vannak kialakitva ahol a hajléktalanokat fogadnák étellel és egy helyel ahol az utca embere nyugodtan lehajthatná a fejét esténként, ám legtöbbjük visszautsitja ezt a lehetőséget is. Azért is utasitják vissza mert a menhelyen belül bizonyos szabályokat kéne betartani, kötelező a tiszálkodás és az alkohol fogyasztása szigoruan tilos.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ