Firma care îți transforma locul de munca în a doua familie

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sa ai un loc de munca e un lucru important, dar nu ajunge sa fie locul unde evadezi de acasă 8 ore pe zi, ci locul unde sa te simți ca și acasă pentru 8 ore.

Bineînțeles, sarcinile difera, dar atmosfera este important sa fie aceeași, sa te simți comod într-un mediu în care îți sunt ascultate probleme și toți cei din jur te privesc ca pe o persoana apropiata, unde nu sunteți un grup de străini constrânși sa stea și sa lucreze împreună 8 ore pe zi.

La WOCO PSC Rom, din Satu Mare angajații găsesc mai mult decât o sursa de venit și locul unde muncesc pentru ea, găsesc un mediu care e primitor și unde sunt tratați ca într-o familie,acceptul fiind pus pe dezvoltarea fiecărui angajat și motivarea lui sa fie mai bun de la zi la zi.

Locuri de munca disponibile sunt atât pentru cei cu diverse calificări, precum electrician sau lăcătuș mecanic, cât și pentru cei fără calificări, aceștia din urma fiind ajutați sa se dezvolte profesional astfel ca într-un termen cât de scurt sa poată promova la locul de munca.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *