Luni 08.10.2018 orele 11, a avut loc ședința AJ Box Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Luni 08.10.2018 orele 11, a avut loc ședința AJ Box Satu Mare. Au fost prezenți o mare parte dintre membrii asociației respectiv: Plosca Viorel- președinte, Mastan Alin- secretar general, Gavris Ioan președintele colegiului județean de arbitrii, Ardelean Adrian – dir. DJST SM, Ghere Ioan – președinte Vointa SM, Sabau Gheorghe antrenor, STAN Mihai antrenor, Kanya Kalman, Stef Florin, Lazor Adrian – arbitru republican si nu in ultimul rând Florin Mulcuțan- consilierul ministrului Ioana Bran.

Ordinea de zi :

1. Campionatul Național de cadeti 2. Diverse Discutii: 1. Perioada de desfășurare a CN de Cadeti la box este 22-27.10.2018 sau stabilit ultimele detalii inclusiv locația care va fi la sala de sport din curtea LPS Satu Mare sau luat toate măsurile de siguranță în ceea ce privește organizarea în cele mai bune condiții a acestui eveniment istoric ptr județul Satu Mare. Au fost stabilite sarcinile fiecaruia dintre membrii activi din cadrul AJBox SM. A fost stabilită data întâlnirii bilaterale româno-maghiare la nivel de federații cu participarea președinților CÎTEA VASILE si omologul său maghiar ERDEI ZSOLT.

JUDETUL Satu Mare Va fi reprezentat la acest turneu final de un nr de 9 sportivi de la cele două cluburi active respectiv ACS OLIMPIA CAUAS 3 si VOINTA SATU MARE 6. Menționăm că aceștia au mari sanse în obținerea unor medalii pe care ni le dorim a fi cat mai stralucitoare.

Totodată, cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenți la SM si o parte dintre mării campioni pe care ia dat nobila arta de-a lungul timp printre care : Mihai Leu, Dorel Simion, Sorin Pantera Tanasie etc săptămâna viitoare vom reveni cu mai multe detalii. Astfel, am ajuns la un nou nivel prin organizarea acestui eveniment pugilistic național la Satu Mare deoarece în trecut, municipiul nostru a găzduit competiții naționale de box pana la nivel de zona! Așadar, va asteptam cu drag si in numar cat mai mare la box!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Luni 08.10.2018 orele 11, a avut loc ședința AJ Box Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *