FOTBAL | Cupa Satelor – Organizare și desfășurare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Marți, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) va avea loc o ședință cu reprezentanții echipelor înscrise în Cupa Satelor.

Bogdan Vodă, Recea, Ocna Șugatag, Coplanic Mănăștur, Groșii Țibleșului, Mireșu Mare, Fărcașa, Băița de sub Codru, Șișești, Cicîrlău și Săcălășeni sunt localitățile din Maramureș care s-au înscris la această primă ediție a Cupei Satelor, o competiție națională destinată copiilor născuți după 1 ianuarie 2006 (Under 13) din satele și comunele din România. Proiectul Federației Române de Fotbal se derulează cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Din 1 octombrie 2018 până în 15 martie 2019 este programată etapa I, cea județeană. Echipele vor fi împărțite în grupe după criteriul geografic și se va juca în sistem turneu, fiecare cu fiecare, urmând ca fiecare echipă înscrisă să găzduiască o etapă. Câștigătoarele grupelor se vor întâlni într-un turneu final. Campioana județului se va califica la etapa regională (1 aprilie – 15 mai 2019). Maramureșul face parte din Zona 8, alături de județele Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Locul I de la fiecare turneu zonal se va califica la etapa națională (25 mai – 10 iunie 2019).

Reprezentanții echipelor înscrise în Maramureș la Cupa Satelor sunt așteptați marți, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul AJFMM (Bulevardul Unirii nr. 11J, Baia Mare) pentru o ședință de lucru (stabilirea grupelor și a programului, prelucrarea regulamentului). Ședința va fi condusă de Emil Kemenes – președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM.

Mai multe detalii despre Cupa Satelor sunt disponibile aici.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *