ISU SATU MARE | COMUNICAT OFICIAL DESPRE INCENDIU DIN SĂTMĂREL

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În această noapte, la ora 00:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Sătmărel.

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la două anexe gospodărești, flăcările ajungând și la o casă de locuit învecinată. După ce s-au asigurat că nu există persoane sau animale surprinse în interior, pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului având nevoie de aproximativ patru ore pentru stingerea tuturor focarelor.
După finalizarea intervenției, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs într-una dintre anexe și s-a propagat la cea de-a doua anexă, respectiv la casa vecinilor.

În urma incendiului au ars: cele două anexe, materialele combustibile din interiorul acestora, mobilierul din bucătăria și sufrageria casei la care s-a propagat incendiul și s-au degradat: aparatură electronică și electrocasnică, geamuri, uși, pereți și 2 tavane.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *