CONDUCEA CU UN PERMIS FALS | CE MĂSURI A LUAT POLIȚIA ÎN ACEST CAZ?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Formațiunii Poliție Rutieră din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, în Negrești Oaș.

La data de 27 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au depistat în oraș Negrești Oaș, un bărbat, de 59 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe strada Victoriei, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, testarea cu aparatul alcooltest a relevat o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbat surprins de polițiști, între localitățile Tiream și Carei, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Polițiștii Postului de Poliție Tiream au identificat în trafic, la data de 28 octombrie a.c., între localitățile Tiream și Carei, un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Vezendiu, care se afla la volanul unui autoturism.

La controlul documentelor, persoana de la volan a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, care în urma verificărilor efectuate de polițiști acesta s-a dovedit a fi fals.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *