FĂRĂ PERMIS, BEAT ȘI FĂRĂ NUMERE DE ÎNMATRICULARE VALABILE | Concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Bărbat de 31 de ani, depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, de către polițiști, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit pentru control pe raza localității Gelu, un autoturism având numărul de înmatriculare emis de autoritățile germane, condus de un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Decebal.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit faptul că numărul de înmatriculare montat pe autovehicul era expirat iar persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Totodată, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *