Talks for youth, cel mai nou program adresat liceenilor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Asociatia Tinerii Creatori in colaborare cu Satu Mare Business club lanseaza un nou program adresat liceenilor : Talks for youths.

Aducem sub forma unor conferințe teme de interes ce nu le întâlniți la școală. Astfel avem dezvoltare personală, marketing și cum putem să învățăm eficient.

Aducem oameni din diverse domenii de la care cei tineri au ceva de invatat, pentru prima editie invitati vor fi : Mircea Spatar manager Paralela 45 Satu Mare & Baia Mare si presedinte Satu Mare Business Club care va sustine o prezentare pe tema dezvoltarii personale, de la Cluj Napoca ii vom aduce pe Alex Ardelean specialist in marketing si Mihai Tucaliuc psiholog care ne va spune din experienta sa cum putem invata eficient.

Conferintele vor fi interactive, nu vrem ca cei tineri sa se simta ca la scoala unde de multe ori scriu dupa dictare, vrem conferinte interactive unde sa existe dialog intre speaker si public.

Prima conferinta este programata pe data de 14.11 de la ora 18:00 in cladirea Ankora etaj 1 sala de conferinta si va fi sustinuta de Mircea Spatar tema dezvoltarii personale : Cum sa privim lucrurile dintr-o perspectiva diferita.

A doua conferinta va fi in data de 21.11 tot in cladirea Ankora etaj 1 sala de conferinte si va fi sustinuta de specialistul in marketing Alex Ardelean.

A treia, insa nu cea din urma va fi in data de 29.11 , cladirea Ankora etaj 1 sala de conferinte si va fi sustinuta de catre Mihai Tucaliuc psiholog care ne va spune cum putem invata eficient.

Biletele se vor pune in vanzare in cadrul liceelor si la sediul agentiei de turism Paralela 45 Satu Mare situata in cladirea Ankora parter, costul unui abonament la toate cele 3 conferinte este de 25 lei sau cei care vor sa participe doar la anumite prezentari vor achita 15 lei/conferinta.

Pentru a fi la curent cu evenimentele ii rugam pe cei interesati sa ne urmareasca pe Facebook pe pagina Asociatia Tinerii Creatori si Satu Mare Business Club.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *