150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 000 de lei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități atât pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, cât și pentru asigurarea unui climat de siguranță, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități, cât și în afara acestora.

Astfel, în urma activităților desfășurate ieri, 8 noiembrie a.c., polițiștii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 000 de lei.

În cazul a 8 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Dintre aceștia, 3 conducători auto au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h-105 km/h, pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h.

Polițiștii rutieri au identificat, în trafic, un conducător auto, de 27 de ani, din Satu Mare care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea drumului public, pe trecere de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Totodată, 2 conducători auto au fost depistați conducând autoturisme, după ce au consumat băuturi alcoolice.

Atragem atenția conducătorilor auto să circule cu viteză redusă și să dea dovadă de atenție sporită în preajma trecerilor de pietoni, să acorde prioritate persoanelor angajate în traversare, conform prevederilor legale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *