FAIR-PLAY SĂTMĂREAN | AI ÎNJURAT UN ARBITRU? E SIMPLU, POATE STAI 2 ETAPE ÎN TRIBUNĂ

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La jocul Voinţa Doba – CSM Satu Mare, echipa din Doba nu s-a prezentat la joc. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei CSM, iar echipa din Doba va fi amendată cu 400 de lei, conf. Hot. Ad. Gen.

–          La jocul AS Livada – Sportul Botiz, delegaţii ambelor echipe + oficialii partidei sunt invitaţi pentru audieri, la şedinţa care va avea loc în 20.11.2018, ora 16:00.

–          La jocul Kneho Urziceni – Dacia Supur, delegaţii ambelor echipe + oficialii partidei sunt invitaţi pentru audieri, la şedinţa care va avea loc în 20.11.2018, ora 17:00.

–          La jocul Someşul Odoreu – Voinţa Lazuri a fost eliminat jucătorul Horotan Darius (Odoreu) pentru fault în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

Tot la acest joc a fost eliminat Szucs Gergo (Lazuri) pentru injurii la adresa arbitrilor. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

–          La jocul AS Dumbrava – Egri Sasok Agriş a fost eliminat Varga Joszef (Agriş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

La acest joc, delegatul Marton Nicolae a depus o contestaţie în pauza jocului. Pentru clarificarea situaţiei, sunt invitaţi delegatul echipei gazdă şi oficialii jocului la şedinţa care va avea loc în 20.11.2018, ora 18:00.

–          La jocul Schwaben Kalmandi Cămin – AS Căpleni (4 noiembrie 2018), referitor la contestaţia depusă de AS Căpleni, Comisia a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei AS Căpleni şi amendarea echipei din Cămin cu 300 de lei pentru folosirea unui jucător fără drept de joc.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *