Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Homoroade și Viile Satu Mare au ridicat în vederea confiscării 3 mc de material lemnos

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Homoroade și Viile Satu Mare au ridicat în vederea confiscării 3 mc de material lemnos și 2 motoferăstraie, în urma unei acțiuni silvice desfășurate la data de 17 ianuarie a.c..

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Homoroade în colaborare cu polițiștii Postului de Poliție Viile Satu Mare au organizat și efectuat o acțiune pe raza comunei Homoroade, având ca scop prevenirea și combaterea sustragerii de material lemnos și verificarea legalității transportului de material lemnos.

Ocazie cu care au fost identificați trei bărbați, de 28, 39, respectiv 23 de ani, toți din localitatea Tătărești, care ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori dintr-o fermă, de pe raza localității Necopoi.

Polițiștii au dispus sancționarea celor trei bărbați depistați, cu amendă contravențională în valoare de 5 000 de lei, pentru fiecare și de asemenea au ridicat în vederea confiscării 3 mc de material lemnos și 2 motoferăstraie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Homoroade și Viile Satu Mare au ridicat în vederea confiscării 3 mc de material lemnos

 1. Hi there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

  My blog addresses a lot of the same subjects as yours and I
  feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel
  free to send me an email. I look forward to hearing from you!

  Awesome blog by the way!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *