Abuz de putere la Tășnad? Primarul se răzbuna pe un angajat al Primăriei pentru postarea fiului acestuia

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un nou caz neobișnuit a apărut la Tășnad, orașul care pare orașul tuturor posibilităților, și nu în sensul bun al cuvântului.

Fotograful Vali Mada a postat pe Facebook o gluma în tema 10 years challenge – provocare de 10 ani, prin care evidenția ca de 10 ani la Tășnad persista aceleași gropi pe străzi din oraș, pe care primăria nu se obosește sa le repare.

Gluma lui nu a fost înghițita de conducerea orașului, care au reacționat, dar nu s-au adresat lui Vali Mada, ci tatălui sau, angajat al Primăriei, care nu avea nici o legătură cu evenimentul. Acesta a primit o înștiințare de la primărie pentru a transmite unde și când ai fost făcute pozele care au fost postate.

Va dați seama că cineva a stat sa trimită aceasta cerere, care este fără rost, este chiar un abuz de putere, în loc sa muncească ceva în folosul comunității și spre binele acesteia, cum ar fi astuparea acelor gropi? Nu astuparea fizica, pentru ca știm ca nu o fac funtionarii din birouri, dar măcar găsirea unei firme care sa nu ii jegmaneasca pe tasnadeni de bani pentru a le astupa, de mântuială, câteva gropi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

3 thoughts on “Abuz de putere la Tășnad? Primarul se răzbuna pe un angajat al Primăriei pentru postarea fiului acestuia

  1. Din cate am auzit azi, aceste gropi au fost fotografiate in vara lui 2018 si puse acum pe fb cu data din 2009 si din 2019. Si masina din poze este aceeasi. Iar tatal lui Vali Mada este angajat la primarie si este soferul primarului.

  2. Dar de drumul Tasnad și pana la pincipal care ntrece prin pădure spre Zalău știți este și ăla dezastru se circula ca pe o barca și tot ii numai petrece
    La fel și celălalt Tasnd -Carei
    Doar verificați și va convingeți dacă este sa parcurgi rutele astea doua 4 luni după schimbi telescoapele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *