M-AM ÎNTORS DIN FRANȚA SĂ LE PREPAR ROMÂNILOR MANCARE SĂNĂTOASĂ | FRENCH FOOD – MANCARE PROASPĂTĂ ZILNIC

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Noul Mall din Satu Mare a adus comercianți cu renume mondial din aria culinară, vestimentară dar și ale serviciilor. Pentru tinerii sătmăreni spațiile din Shopping City Satu Mare reprezinta o oportunitate de a dezvolta o afacere locală cu influențe și idei aduse din vest, de pe unde au călătorit sau trăit în trecut.

Ați auzit de Tacos Francez? Poate că nu, dar există! Și există la Satu Mare.

O ideea nouă, într-un restaurant care îmbina calitatea produselor și a ingredientelor cu cel a curajului unei tinere antreprenoare din oraș, care a adus ce a învățat în Franța, unde a locuit, a pus ceva local în preparatele ei și așa a și-a deschis propria afacere, restaurantul French Food.

„După mai mulți ani petrecuți prin bucătăria franceză, am decis că trebuie să îmi îndeplinesc un vis, acela de a reveni acasă, în țara mea și să fac ceva pentru români. Astfel, m-am decis că un restaurant unde să servesc mâncare de calitate, cu ingrediente proaspete și idei inovative de produse ar putea să fie un bun cadou oferit de mine românilor care merită să mănânce ceva sănătos în fiecare zi. Tot ce facem, preparăm pe loc, contrar ce se zice despre burger, noi il preparam pe loc, inclusiv carnea este preparata manual înainte de a fi pusă la prăjit. Încurajăm sătmărenii să încerce produsele noastre, pentru care garantăm calitatea și prospetimea lor, doar asa vor putea să aleagă și să decidă ce este mai bun sau nu pentru ei.”

Meniul celor de la French Food este următorul:

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *