DESPRE HEPATITĂ | LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE CARE NU FACE COMPROMISURI CAND VINE VORBA DE SĂNĂTATEA PACIENȚILOR

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Hepatita este o boală infecțioasă de natură virală, microbiană sau toxică a ficatului care constă în distrugerea celulelor hepatice. Există mai multe forme ale bolii ca: Hepatită A, Hepatită B, Hepatită C, Hepatită D, Hepatită E, Hepatită F, Hepatită G. Indiferent de agentul cauzal, boala se manifestă la început prin simptome nespecifice, uneori febră ușoară, lipsa apetitului, emeză (grețuri, vomitări), scăderea randamentului fizic și psihic, ca și dureri abdominale, urina devine de culoare închisă, fecalele de culoare deschisă și apar forme icterice. Boala produce de regulă în final ciroză, sau cancer de ficat. După incindența bolii, România se află printre primele locuri în Europa, din cauza costului ridicat al tratamentului, conform programului Casei Naționale de Sănătate, numai 1% din bolnavi sunt tratați cu medicație antivirală.

Într-o discuţie cu un reprezentant al laboratorului City Med am aflat că: Peste 70% din români nu şi-au făcut niciodată un test pentru depistarea hepatitei, asta ne face să fim printre primii în Europa când vine vorba de persoane care suferă de această boală. Hepatita B este cea mai comună şi grava forma de infecţie a ficatului în întreaga lume . Virusul hepatitei B poate fi transmis direct prin contactul cu sânge infectat, contact sexual neprotejat sau prin injectarea intravenoasa a drogurilor cu ace nesterilizate. Hepatita B este de 100 de ori mai infecţioasa decat virusul imunodeficientei umane (HIV). Îi aşteptam astfel pe toţi cei care vor să îşi facă analizele pentru depistarea, prevenirea sau vindecarea bolii la laboratorul nostru de pe strada Corvinilor 43/A pentru analize sau ne pot suna în prealabil la numărul de telefon 0755 747 628. Le garantăm calitatea serviciilor noastre şi astfel ei să ducă o viaţă sănătoasă fără probleme medicale.

Totodată, cei care vin la noi la laborator pot benefica de mai multe oferte şi reduceri, dacă sunt studenţi, grupuri mari sau familii ori puteţi verifica pe pagina noastră de promoţii lunare, care ofertă este în curs. Laboratorul nostru urmează să demareze un program amplu de testare a sănătăţii denumit „Şansă pentru toţi” indiferent de venituri, care va cuprinde reduceri semnificative pentru depistarea diferitelor afecţiuni. În acest fel dorim ca oamenii să conştinetizeze faptul că o analiză făcută la timp îi scapă de probleme de sănătate pe viitor. La momentul lansării programului vă promitem să revenim cu detalii, totodata puteti sa urmăriţi ofertele noastre şi pe pagina noastră web www.city-med.ro sau ne găsiţi şi pe pagina de facebook unde un operator vă sta la dispozitie cu informaţiile care le doriţi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *