SE VINDE!!! Stadion de 600.000 de euro, scos la vânzare în Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei care au navigat zilele acestea pe site-ul specializat în vânzări olx.ro și au ajuns la categoria imobiliare – județul Satu Mare, au avut surpriza să găsească un anunț surpriză, care să le atragă atenția.

Este vorba de vânzarea stationului Someșul, mai exact întreg complexul sportiv, pentru că este vorba atât de terenul de joc, de tribune, cât și de spațiile anexate acestora. Complexul este format din terenul de joc, tribune cu o capacitate de 6000 de locuri, o sală de sport cu birouri, cantină cu grupuri sanitare aferente, depozite, dar și două clădiri care pot funcționa ca zone administrative sau zone de cazare în regim hotelier, după cum afirmă autorii anunțului. Pentru toate acestea, proprietarul dorește suma de 600.000 euro.

Totuși sunt mai multe semne de întrebare care se ridică în cazul acestei vânzări, în primul rând există mai multe acte care dovedesc că terenul de sub întreaga construcție ar aparține primăriei Satu Mare, ceea ce ar face dacă nu imposibilă, ceva mai grea vânzarea direct pe internet a întreg complexului.

Baza sportivă a fost și motiv de dispute între Mircea Govor și UDMR în urmă cu câțiva ani, când Mircea Govor, pe atunci vicepreședinte al CJ propunea achiziția stadionului de către Consiliul Județean. Și în ceea ce privește proprietatea bazei sportive există mai multe variante, mituri sau urme de adevăr, cum că acesta ar fi deținut de un personaj mai exotic ca și origini, dar care este de fapt doar paravan pentru politicieni locali cu interes de a se îmbogăți de pe urma vânzării proprietății. Poate de aceea nici nu a fost întâmplătoare cererea lui Mircea Govor ca stadionul să fie cumpărat de Consiliul Județean, care nu este un cumpărător de rând care să negocieze prețul, ci un cumpărător care „scoate banii din buzunar” fără se uite la ei, pentru că nu sunt ai lui. Totuși, la acel moment, cu obiecția de atunci a UDMR, această tranzacție a căzut.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “SE VINDE!!! Stadion de 600.000 de euro, scos la vânzare în Satu Mare

  1. Sunteti foarte departe de adevar. Ar trebui ca jurnalist de investigatie sa va documentati mai mult. Toata baza sportiva este de la intrare si pana la fostul teren „Constructorul”. Din pacate intre timp sau tras sfori si o parte a trecut in proprietate privata . Pe acest teren deja se construieste un cartier fe vile. Atentie se construieste pe terenul unei actuale baze sportive. Asa ca va rog sa va documentati si sa dati o stire completa. Interpusii fostului mogul de satmarean detin acest teren. Mai departe…… Cei ce vand acest teren nici nu stiu ca o parte din ce detin nu mai este al lor. Iar cel ce va cumpara ……🙂. E un subiect foarte interesant. Asa ca dati bice jurnalisti de Satu Mare asta daca nu va este frica de „mogul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *