Noua piesă a lui Sorin Petric, cea mai frumoasă declarație de dragoste. La Satu Mare se produce muzică de calitate

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cafeaua de dimineață și idealurile cu privire la iubire au adus pe piața muzicală românească o piesă cu mult potențial de a ajunge la urechile a milioane de români, care mai apoi să o fredoneze sau chiar să o dedice partenerului sau partenerei.

Sorin Petric a lansat cea mai nouă piesă a sa, intitulată „Aș sta o viață lângă tine”, o venerare a dragostei, o exemplificare a ceea ce înseamnă iubirea pură. Totul a luat naștere din contemplația artistului asupra a ceea ce înseamnă dragostea ideală, sorbind o gură de cafea, ca mai apoi să pună tot mecanismul în mișcare, pentru ca gândurile sale să ajungă o piesă.

A apelat la ajutorul lui Radu Augustin Tămaș pentru versurile piesei, orchestrația a fost realizată de Alexandru Malschi de la Cluj, iar videoclipul a fost filmat de cei de la OMS Profesional Media.

„I-am scris lui Radu că am nevoie de un cântec cu un mesaj puternic. Zis și făcut,
după 10 minute, timp în care tăia lemne mi-a și trimis o primă variantă. După ce mi-a trimis versurile
mi-a trimis un mic demo, cum ar vedea el din perspectiva lui. Mai departe am știut clar ce am de făcut. Deși puteam să o orchestrez și eu la rândul meu, știam că acest cântec are nevoie de ingrediente magice, așa că am mers frumos la prietenul meu în Cluj, la Alexandru Malschi și ne-am apucat de treabă. I-a plăcut și într-adevăr și-a pus amprenta exact cum știe el mai bine”, afirmă Sorin Petric.

La doar o oră de la încarcarea ei pe youtube și pe pagina de Facebook a artistului, piesa are zeci de distribuiri și sute de persoane care au ascultat-o, ba unii afirmând că au pus-o chiar pe repetare, pentru că le place atât de mult.

Piesa o puteți asculta dând click aici

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *