Primarul care are curaj să își afișeze fluturașul cu promisiunile din campanie…pentru ca toate promisiunile sunt aproape realizate

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În 2016,in campania electorala pentru alegerile locale, se filma în fata unui cămin cultural, având în mână un fluturaș de campanie plin de promisiuni, făcând una dintre ele și în mod oral, aceea ca va reabilita căminul cultural din fundal.

3 ani mai târziu primarul are curajul sa facă din nou public acea filmare, fără sa ii fie frica de ceea ce scria acolo și de ce ar putea spune alegătorii lui.

În toate aceste rânduri este vorba de primarul din comuna Păulești, care este unul din putinii primari din județ care nu are de ce sa își dorească sa se facă pierduți toți fluturașii electorali cu promisiuni, pentru ca acestea au fost realizate în cea mai mare măsură. Două dintre punctele din campanie sunt acum în curs de realizare, fiind vorba de reabilitarea a doua cămine culturale, din Amati și Păulești.

Pe lângă acestea mai sunt realizate promisiunile privind extinderea iluminatului public, asfaltarea de străzi, nomenclatorul străzilor și multe altele. Bontea Zenoviu a avut curaj chiar sa „sară la gâtul” Consiliului Județean, pentru drumul judetean care traversează comuna prin Amati și Ruseni și care este un calvar pentru oameni, pentru ca modernizarea lui a fost sistata iar oamenii sunt nevoiți sa înghită praf zi de zi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Primarul care are curaj să își afișeze fluturașul cu promisiunile din campanie…pentru ca toate promisiunile sunt aproape realizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *