Peste 1.350 grame de bijuterii din argint, descoperite într-un autoturism, la P.T.F. Giurgiu

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în bagajele a două persoane de sex feminin, 1.356 grame bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din argint, pe care femeile au încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 16.04.2019, în jurul orei 20.10, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism marca Audi, condus de cetăţeanul român N.C., în vârstă de 41 de ani.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele a două persoane de sex feminin, N.S. şi C.A., în vârstă de 36, respectiv 37 de ani, pasagere în autoturism, cantitatea totală de 1.356 grame bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din argint.

La verificări, s-a stabilit că persoanele în cauză nu deţineau documente de proveninţă şi autorizaţie pentru operaţiuni cu metale preţioase. De asemenea, acestea au declarat că au cumpărat bijuteriile din Istanbul, contra sumei de 1.900 euro și intenționau să le ofere cadou rudelor și prietenilor.

Întreaga cantitate de bijuterii, în valoare totală de aproximativ 13.560 lei, a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând a fi predată către Trezoreria Municipiului Bucureşti în vederea expertizării, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

3 thoughts on “Peste 1.350 grame de bijuterii din argint, descoperite într-un autoturism, la P.T.F. Giurgiu

  1. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly
    useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid
    others like you aided me.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *