LEGĂTURA DINTRE MASAJE ȘI CEAIURI | TRATAMENT ȘI BENEFICII | DISCUȚII CU ERIKA BOKOR

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Este bine cunoscut faptul că un masaj bun trebuie precedat de un ceai pe măsură. Totuși, alegerea ceaiului poate fi dificilă dacă nu ai un om care să te consilieze în legătură cu acesta. Există mii de soiuri de ceai dar, cele de relaxare sunt cel mai greu de ales. Vorbim aici de ceauri din India, China sau America de Sud, ceaiuri care au efect terapeutic și de relaxare.

Erika Bokor, o sătmăreancă care a fost plecată 30 de ani în Ungaria și a revenit aici pentru a profesa și trata sătmărenii prin masaj și ceaiuri, ne-a povestit despre tradiții și beneficiile ceaiurilor pe care ea le comercializează și le propune pentru sătmăreni. Astfel, am aflat că în masaj, cele mai întâlnite uleiuri sunt cele indiene, care vin să complimenteze un masaj bun. Ceaiul este pe măsură și vine din partea centrală a Indiei, Japonia și China, unde este și o cultură dezvoltată în acest sens.

,, Nu am inventat eu masajul sau ceaiurile terapeutice. Știu că românii sunt obijnuiți cu ele, eu vreau doar să îi învăt cum să le combine cele două pentru a avea un efect dorit în relaxare, eliminare de stress, detoxifiere. Mie îmi place să creez ceva personal, oamenii care intră la mine în salon trebuie de la început să se simtă ca acasă. Să zâmbim, să schimbăm idei, să discutăm despre orice, să bem un ceai și totul culminează cu un masaj specific. Practic masaj anticelulitic, prenatal (în primul trimestru al sarcinii),  masaj cu nămol sacropelic Pell Amar, remodelara corporală cu ventuză, cavitație, dar cel mai important și aș vrea să punctez acest lucru, masajul medical, pentru care am studiat și sunt acreditată să fac așa ceva. Trebuie să evidențiăm , că se pot obține rezultate foarte bune în unele cazuri ale herniilor, la amorțeala, iradiere spre picioare, la umăr dureros și blocat PSH (periartrita scapulohumerala) se pot obține rezultate incredibile, iradieri spre brațe și spre rădăcina gâtului, la scolioză, la dureri lombare și cervicale, nevralgia cervicobrahială, la paralize și stări posttraumatice.”

Astfel, dacă vreți să descoperiți un loc diferit, într-un ambient plăcut, cu ceaiuri alese de pe tot globul, fiecare cu specificul și cu beneficiile lui, dar și pentru ședințe de masaj care vă pot face mult bine, vă invităm să o sunați pe Erika la numărul de telefon 0771 383 432 sau să intrați pe website-ul ei: cosmeticasimasaj.ro . Totodată o puteți vizita la salon zilnic pe B-dul Traian, Nr.10, Satu Mare.


Pagina noastră din Ungaria: www.naturagyogymasszazs.hu

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *