Horoscop pentru luni, 06 mai 2019

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Se pare ca esti mai mult pe drumuri astazi. Intalnirile cu neamurile si prietenii apropiati pot fi la ordinea zilei. Sunt posibile vesti alarmante legate de cineva drag, insa nu lua de bun chiar tot ce ti se spune. Pentru altii se pot pune probleme legate de studii. Sunt favorizate examenele si interviurile specifice finalizarii unei forme de scolarizare. In a doua parte a zilei, cei dragi te pot invita la o petrecere surpriza.


Taur

Zodia Taur

O zi propice cumparaturilor. Tendinta de a cheltui pe fleacuri va fi la cote inalte. Se recomanda prudenta, discernamant si evitarea speculatiilor. Pe de alta parte poti primi cadouri si recompense substantiale. Energia vitala fluctueaza destul de mult, mai ales in a doua parte a zilei. Detasează-te de problemele materiale și visează cu ochii deschisi la frumusetile vietii.


Gemeni

Zodia Gemeni

Strălucesti astazi din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează sa faci lucruri de care in alte zile nici nu vroiai sa auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de intretinere corporala sau alcatuirea planurilor de viitor. In dupa-amiaza zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea ca o ruda sau un prieten drag sa aiba nevoie de ajutorul tau.


Rac

Zodia Rac

Ai nevoie de relaxare. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspectie si pentru analizarea pe indelete a evenimentelor din viata ta. Pe de alta parte, la serviciu, relatiile sunt disonante. Evita provocarile si fii cat mai discret. Sanatatea este vulnerabilă. Plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.


Leu

Zodia Leu

Saptamana debuteaza alaturi de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, chiar daca unele informatii par alarmante. Pe de alta parte nu lua de bun chiar tot ce auzi. Un protector important iti poate face reprosuri întemeiate. Ia aminte la ce ti se spune si urmează sfaturile. In dupa-amaiza zilei invita-i pe cei dragi la o sueta agreabila. Desprinde-te de grijile cotidiene și bucură-te de tot ce te înconjoară.


Fecioara

Zodia Fecioara

Domeniul profesional este astazi principalul subiect de interes. Relatiile cu sefii sunt conflictuale, insa pe undeva este si vina ta. Ti se poate reprosa faptul ca nu iti faci corect treburile la serviciu. Chiar daca cineva te sustine, bine este ca, macar din cand in cand, sa te bazezi doar pe fortele tale. Esti interesat prea mult de imaginea ta in ochii celorlalti. Detasează-te de locul de munca si intoarce-ti privirea către cei dragi.


Balanta

Zodia Balanta

Este o zi buna pentru a lua legatura cu cineva aflat in strainatate sau pentru a te ocupa de studii. Chiar daca intampini ceva dificultati in acest sens, nu sunt motive de ingrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte si bine ar fi sa-i dai curs. Spre sfarsitul zilei mergi la teatru, la un film sau bucura-te de tihna si cartile unei biblioteci.


Scorpion

Zodia Scorpion

Chestiunile financiare legate de banii si bunurile altora iti deschid saptamana. Este o zi buna pentru a-ti achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. S-ar putea sa descoperi nereguli in documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fara probleme. Cineva drag iti poate oferi un cadou surpriza. Evita speculatiile financiare. Atentie la relatiile cu sefii si la imaginea ta in ochii celorlalti!


Sagetator

Zodia Sagetator

O zi buna pentru a te ocupa de partenerul de viata, de proiectele si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Ti se poate reprosa faptul ca toate eforturile tale se indreapta catre sfera muncii in detrimentul relatiei de cuplu. Lămurește lucrurile si fii mai atent. Pe de alta parte se pot isca neintelegeri in proiectele comune cu altii. Sunt momente pasagere, iar spre seara lucrurile vor reveni la normal.


Capricorn

Zodia Capricorn

Se pare ca ai foarte multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si nici sefii nu prea iti sunt alaturi. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita ripostele. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele aparatului respirator. Dozeaza-ti eforturile și foloseste doar remedii naturiste pentru a-ti imbunatati starea de spirit. Spre sfarsitul zilei, planifica-ti cu atentie treburile pentru a doua zi si odihneste-te mai mult.


Varsator

Zodia Varsator

Incepi săptămâna cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti, dar mai ales cu persoana iubita sau cu copiii. Fii prudent si controleaza-ti cheful de glume și de aventuri. Pe de alta parte, creativitatea este accentuată. In a doua parte a zilei abordeaza un hobby sau organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi. Acordă sprijin membrilor familiei!


Pesti

Zodia Pesti

Astrele iti recomanda treburi gospodaresti. Curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare pot fi facute mai usor. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale si bine ar fi sa fii prudent. Cu toate ca ai multe de facut si la serviciu, gasirea echilibrului intre indatoririle familiale si cele sociale este una din provocarile momentului. Spre finalul zilei, dorul de copilarie si personajele ei iti vor da un aer nostalgic si amuzant.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *