Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

sursa: www.politiadefrontiera.ro

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean român care transporta pe o platformă, un autoturism marca BMW, în valoare de 32.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 08.05.2019, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român P.D., în vârstă de 31 ani, la volanul unei autoutilitare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca BMV.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în luna martie a acestui an.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 32.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

  1. I’ll immediately clutch your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service.
    Do you’ve any? Kindly permit me realize in order that
    I may just subscribe. Thanks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *