Nu construiește nimeni un supermarket la Burdea, ca să ne facă și un sens giratoriu normal?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pana acum câțiva ani știam de doar un sens giratoriu în oraș, cel din centrul municipiului. Între timp lumea s-a lămurit ca acestea fluidizeaza circulația și au început sa răsară câte unul ici-colo.

Doar ca primăria, nu nominalizam primarii nominal, ca nici unul nu a excelat fata de celalalt la acest capitol, au învățat sa facă doar sensuri giratorii din plasticuri, fie ca vorbim de cel de la Burdea, de la Piața de Vechituri, din Micro 16 de pe Lalelei, de cel de pe Botizului sau altele construite de municipalitate.

Asta pentru ca adevăratele sensuri giratorii din oraș, cel de la Crinul, de pe Botizului de la Kaufland, de la Auchan sau cel de la Mall au fost făcute de investitori, de cei care au adus supermarketurile în SATU Mare. Acestea sunt și singurele sensuri giratorii adevărate, din beton, cu marcaje corespunzătoare, cu benzi de circulație marcate și suficient de late.

Restul sensurilor care sunt în oraș reprezinta doar o construcție rotunda pe mijlocul drumului și atât.

Oare la Burdea, pe Ceahlaului sau în alte locuri avem nevoie sa se construiască câte un supermarket pentru a avea un sens giratoriu adevărat?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Nu construiește nimeni un supermarket la Burdea, ca să ne facă și un sens giratoriu normal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *