Castelul din Carei poate fi închiriat pentru nunți, botezuri și petreceri – Te costă între 1000 și 5000 de euro închirierea

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ani de zile în care municipalitatea careiană a putut folosi castelul din Carei decât în scop turistic, fără a face profit de pe urma lui, pentru că a fost modernizat pe fonduri europene iar acest lucru a adus cu sine și interdicția de a face profit de pe urma unei investiții europene, se pare că perioada de interdicție s-a sfârșit iar conducerea orașului caută soluții pentru a face castelul un mod de a produce bani la bugetul public.

Iar idei și variante sunt, una dintre ele fiind prezentată în ultima ședință de consiliu local din municipiul Carei, după cum scrie opiniedecarei.ro

Castelul din Carei poate fi închiriat pentru evenimente private, prețurile variind de la 1000 la 5000 de euro. Fiecare sală care este pusă la dispoziția sătmărenilor are prețul ei diferențiat, iar cei care doresc să închirieze tot spațiul destinat organizării de evenimente vor scoate din buzunar 5000 de euro. Pe lângă acești bani se va plăti și o garanție, care este egală cu prețul închirierii, bani care sunt plătiți pentru acoperirea unor eventuale daune, iar dacă acestea nu vor exista, banii se restitutie.

Evenimentele vor fi organizate doar de firme agreate și alese de către municipalitate. Programul pentru închiriere și implicit pentru organizarea de evenimente este de la 9 dimineața până la miezul nopții.

Pe lângă acest mod de a face bani, în castel se va deschide și o cafenea, iar în afara castelului o terasă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *