Firmele din zonele de agrement, disperate după personal

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sezonul estival s-a deschid, teortic de la 1 mai, dar din cauza stării vremii lumea încă nu a dat iama în zonele de agrement din județul Satu Mare.

Acest lucru a dat răgaz firmelor care activează în zonele de agrement din județ să își umple golurile de personal pe care le au și pentru care găsesc, și nu prea, angajați. Paginile de socializare a firmelor dețin restaurante, baruri, hoteluri, tonete de înghețată caută cu disperare angajați, unii doar pentru sezonul de vară, altele pentru perioadă nedeterminată.

Cameriste, ospatari, bucătari, vânzători de înghețată, receptioniști, barmani, cu toții sunt la mare căutare în Tășnad și în Carei, de exemplu, acolo unde piața forței de muncă nu este prea ofertantă pentru angajatori. Acestea sunt nevoite să angajeze pe oricine se oferă să muncească, mai ales în această perioadă, când elevii nu au finalizat încă anul școlar.

O parte din nevoia de personal va fi acoperită tocmai de acești elevi de liceu care vor lucra pe perioada de vară la firmele din zonele de agrement, dar până atunci restaurantele sau hotelurile sunt nevoite să se descurce cum pot, cu o schemă de personal redusă față de necesar.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Firmele din zonele de agrement, disperate după personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *