Legea e pentru fraierii pe care viceprimarul Albu ii sfidează grosolan parcand unde i se… oprește

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Se pare ca legea e numai pentru fraieri, pentru ca tocmai cei care propun și votează legile in Satu Mare, sunt cei care o încalcă fără nici o jena.

Nici nu a existat pretenția ca persoanele care ne decid soarta orașului sa fie modele dar măcar sa dea dovada de bun simt fata de cetățenii care le plătesc salariile.

Mașină din imagine aparține viceprimarului Albu și a fost surprinsa de cetățeni pe zona pietonala din spatele Casei de Cultura, zona care a fost declarata interzisa accesului auto tocmai pe mandatul viceprimarului.

Nici nu mai are rost sa punem întrebarea retorica dacă aceasta mașină va  fi ridicata de către cei de la ADP, pentru ca știm ca se tem sa nu rămână fara loc de munca dacă ar îndrăzni sa facă asa ceva.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Legea e pentru fraierii pe care viceprimarul Albu ii sfidează grosolan parcand unde i se… oprește

  1. La fel parchează și acasă, în intersecție strada Rebreanu fosta Pietroasa colț cu Pelican)!
    Eu personal am sesizat gardienii publici și m-au ignorat total! Au spus că vor verifica iar când am sunat eu, mai încolo, au spus că nu se confirmă, probabil că mașina s-a pus în mișcare! A doua zi, dimineața când am trecut pe-acolo mașina tot așa era staționată în intersecție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *