Adriana Popescu a realizat o rochie de mireasă unică în lume – din 60 metri de păr natural

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Numele Adrianei Popescu nu mai ridică semne de întrebare pentru nimeni, fiind cunoscută pentru coafurile ei extraordinare si vizionare, cu care și-a creat deja un nume la nivel național, după participarea la Românii au Talent și emisiune televizate pe posturile naționale.

Ea și-a dus pasiunea la un alt nivel, iar acum, din păr realizează până și articole vestimentare. Cel mai inediat articol realizat a fost o rochie de mireasă din păr natural, respectiv meșe de păr natural.

„ Baza rochiei a fost creată în prealabil de designerul Mia Ardelean, pe care am aplicat mai apoi 60 de metri de păr, cusut manual pe rochie. A fost o muncă de două săptămâni, am muncit zilnic la ea după ora 16 după ce am ieșit de la muncă. ”, a povestit Adriana Popescu pentru obiectiv-sm.ro

Rochia a fost prezentată la un eveninimente din Ungaria și Polonia, unde s-a bucurat de un mare succes, lumea aplaudând creația inedită și pe realizatoarea ei. Pe lângă rochia de mireasă în scenă au mai fost prezentate alte 5 ținute realizate tot din păr, cusut de asemenea manual, pe fiecare rochie.

Rochia de mireasă va ajunge la București, unde va fi expusă, pentru ca un număr cât mai mare de români să poată vedea cât de creativă este sătmăreanca Adrian Popescu.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Adriana Popescu a realizat o rochie de mireasă unică în lume – din 60 metri de păr natural

  1. Cea mai mare rochie realizata din par uman a fost realizata in 2011 de catre Ryan Edwards, a cost 78.000 de dolari si a cuprins peste 10.000 de extensii si alte piese executate din par, 1500 cristale si 12 jupe. Aia e o rochie unica in lume 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *