Colegii de la Presasm.ro au reușit sa salveze ultimul arbore de pe Bulevardul I. C. Brătianu. Felicitări!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Colegii de la la site-ul de știri www.presasm.ro au obținut ieri o informație conform căreia Primăria Satu Mare intenționa sa taie ultimul arbore de pe Bulevardul I C. BRĂTIANU, un arbore secular cu un diametru al trunchiului de peste 150 de cm.

Materialul colegilor trăgea un semnal de alarma asupra acestui fapt, copacul fiind locul de adăpostirea de căldură al celor care au drum în zona. Acest semnal de alarma a fost rapid preluat în mediul online și sute de sătmăreni li s-au aliat în salvarea copacului.

În această dimineață primăria a anunțat pe pagina de Facebook ca a decis cruțare copacului. Mai exact, citind printre rânduri, conducerii primăriei nu ii lipsește un scandal mediatic în care sa le fie terfelita imaginea, astfel ca a decis sa nu insiste în abuzul pe care voiam sa îl facă.

Conducerea primăriei a afirmat ca acest copac este bolnav, dar se vor cauta soluții pentru păstrarea lui.

Dorim sa felicitam colegii de la presasm.ro pentru aceasta reușită!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Colegii de la Presasm.ro au reușit sa salveze ultimul arbore de pe Bulevardul I. C. Brătianu. Felicitări!

  1. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar ar trebui sa verificati articolele inainte de publicare, faceti greseli enorme ( ultima fraza din aricol parca ar fi scrisa de o persoana care nu este român) este partea cu felicitarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *