Olimpia suporterilor a dat în judecata Consiliul Județean. Se blochează toate finanțări ONG-urilor, de la Consiliul Județean

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Olimpia suporterilor a dat în judecata Consiliul Județean Satu Mare, după ce proiectul depus de aceștia în baza legii 350, de finanțare a activităților sportive și culturale, a fost singurul respins de comisia care a analizat proiectele depuse.

Acest lucru s-a intamplat în ciuda faptului ca Olimpia nu a fost singurul club sportiv care susține o echipa de fotbal care a depus proiect de finanțare la Consiliul Judetean, toate celelalte dosare fiind acceptate.

După ce în presă au apărut materiale referitoare la faptul ca Olimpia a avut singurul dosar refuzat, președintele Pataki Csaba a afirmat în ședința de Consiliu Județean ulterioara ca spera ca anul viitor comisia sa aplice legea într-un totul, ceea ce da de înțeles ca anul acesta ar fi existat lacune.

Pe fondul acestor nemulțumiri, cei de la Olimpia ai atacat în instanta Consiliul Judetean cu privire la modul de selectare a dosarelor finanțate, blocând astfel toate celelalte dosare acceptate la finanțare, până la judecarea acestei spete.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *