Codruț Rebic, colegul jurnalist la Antena 1, a prins un hoț care tocmai furase dintr-un bar. Și-a lăsat plasele și a imobilizat infractorul

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Colegul nostru de la Antena 1 cu care am realizat de-a lungul timpului multe reportaje a fost astăzi erou pentru o sătmăreancă, după ce a prins și a imobilizat hoțul care îi furase banii din casa de marcat.

Femeia este barmană la un bar la piața mică iar la un moment dat a fost văzută de colegul nostru alergând afară din bar după un tânăr care se îndepărta de bar destul de grăbit. Femeia striga la cei din jur să o ajute și să îl prindă pe tânăr, care tocmai o lăsase făra banii din încasări, moment în care Codruț a lăsat plasele cu cumpărături din mână și a fugit după hoț, pe care a reușit să îl prindă. Pentru că acesta a ripostat și a devenit agresiv, jurnalistul s-a văzut nevoit să își folosească cunoștințele de arte marțiale, pe care le-a practicat timp de 18 ani, și astfel să îl imobilizeze.

Imediat a primit ajutor și de la alte persoane, împreună cu care l-au imobilizat pe tânăr până ce la fața locului a ajuns un echipaj al poliției locale, care l-a încătușat pe tânăr și l-a dus la Inspectoratul Județean de Poliție.

Tânărul hoț are doar 18 ani și este recidivist, având la activ încă două furturi pentru care a stat o periaodă la un centru de corecție pentru minori.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *