Zilele Cetății Ardud, unul din ultimele evenimente unde se mai găsesc majorete și fanfară

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În orașul Ardud s-a știut mereu să se organizeze evenimente iar acestea să iasă din tiparul clasic și plictisitor pe care îl vedem în cele mai multe localități când vine vorba de ziua comunei sau bâlciuri. Accentul este pus într-o mai mare măsură pe divertisment și diversitate decât pe discursuri sforăitoare a zeci de invitați, ceea ce face ca și lumea să fie prezentă încă de la deschidere în fața scenei.

Și ediția din acest an a Zilei Cetății Ardud, devenită deja o tradiție în a avea loc în ziua de Sfântă Mărie, 15 august, a debutat cu o paradă a majoretelor și a fanfarei. Chiar dacă orașul nu are astfel de formații, tradiția se păstrează, majoretele fiind aduse din Tăuții Măgherăuș, Maramureș, iar fanfara din Beltiug. Iar ardudenii, dar și oameni veniți din municipiul Satu Mare, s-au înghesuit să îi vadă și să îi aplaude, fiind atracția începutul de eveniment.

Acesta a continuat cu premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar mai apoi cu premierea celor mai curate gospodării, după care s-a dat drumul momentelor artistice, primii care au urcat pe scenă pentru a încânta publicul fiind micii artiști din oraș, ca spre seară să vină rândul formațiilor și artiștilor de renume național să facă spectacol, respectiv Mircea Rusu Band, Marian Buzila, Desperado și Anda Adam.

Sărbătoarea continuă și mâine la Ardud, cu Festivalul Folcloric Cetatea Codrului, care va schimba stilul dar va păstra energia pozitivă și cheful de distracție.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “Zilele Cetății Ardud, unul din ultimele evenimente unde se mai găsesc majorete și fanfară

  1. It is in reality a great and useful piece of information. I am happy that you
    simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this.
    Thank you for sharing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *