Locul din Ardeal unde te simți ca într-un resort de lux dintr-o destinație exotică

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Atunci când alegem destinația pentru concediu prima și prima dată ne atrag pozele pe care nu le arată agenții de turism cu care stam de vorbă. Acestea prezintă locații impecabile, peisaje deosebite, o apă cristalină în piscine, șezlonguri, baldachine și cocktailuri la piscină, lucruri pe care toată lumea și le dorește într-un concediu.

Ei bine, nu e nevoie de ore de zbor, timp pierdut în aeroporturi, și alte lucruri care te obosesc, pentru că toate acestea sunt disponibile la doi pași de casă, mai exact la Pensiunea Trei Pini, o pensiune de patru stele din orașul Seini, care oferă servicii complete de relaxare, o cazare eleganta și piscine cu apa curată, limpede. Atracția locației o reprezinta barul din piscina mare, unde puteți sta sa savurați un cocktail în timp ce sunteți în apa, la fel ca în orice resort de lux.

Peisajul este unul cu totul deosebit, din piscina având o panorama asupra munților din jur, iar dacă cineva dorește sa contemple mai mult la piscurile înverzite, se poate relaxa într-un baldachin.

Pe lângă toate cele prezentate, în biletul de întrare va este asigurata liniștea, relaxarea și odihna de care toată lumea are atât de multă nevoie în aceasta perioada.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *