Negreștenii și alte mii de oșeni au petrecut până după miezul nopții, sâmbătă seara. Distracția continuă și azi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Este un weekend plin de distracție și de evenimente la Negrești Oaș, fiind weekendul culminant al Festivalului Zestrea Oașului, care în decursul săptămânii a mai cunoscut o serie de evenimente dedicate oșenilor de acasă și din străinătate, aflați acum în vacanță.

Sesiunea de distracție și de petreceri a început de vineri seara, cu diverse concerte, și a continuat și sâmbătă, dar nu înainte de deschiderea oficială. Aceasta a debutat întâmpinarea alaiului, format atât din autorități cât și din mândre purtătoare și purtători ai portului popular oșenesc autentic. Cu toții s-au oprit în fața scenei, acolo unde au avut acces doar oșenii de frunte ai orașului, respectiv tinerii olimpici și premianți, care au fost răsplătiți pentru efortul lor în aplauzele publicului.

Printre cei premiați s-a aflat și Teodora, singura elevă din județ care a obținut media 10 la Bacalaureat și care între timp și-a împlinit și visul, acela de a intra la Academia de Poliție. De asemenea au fost premiați și profesorii care i-au îndrumat pe tineri spre obținerea rezultatelor, dar și sportivii care au reușit performanțe deosebite în ultimul an.

După ce momentele de premiere s-au încheiat, a venit rândul artiștilor invitați de organizatori să urce pe scenă și să îi facă pe spectatori să vibreze și să se distreze, cel mai așteptat fiind Horia Brenciu împreună cu orchestra lui, care au urcat ultimii pe strada și care au electrizat atmosfera până târziu după miezul nopții.

Nimeni nu a fost prea obosit ca să nu reziste până la final și chiar și celelalte evenimente private care s-au desfășurat în paralel, că doar e sezonul nunților, au pierdut pentru câteva momente din invitați, grăbiți să prindă o parte din concertul lui Horia Brenciu.

Distracția continuă și duminică după masa, cu o altă suită de artiști de renume, pe care altfel îi vezi doar pe la televizor, veniți să facă spectacol pentru negreșteni și toți oșenii care sunt veniți acasă de la muncă din străinătate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *