Rezervați acum unul din ultimele locuri disponibile pentru nunta din 2020 în singurul loc cu sală de nunți, cazare și locul ideal pentru prânzul miresei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Săli de nunți și restaurante pentru nunți sunt multe în municipiul Satu Mare, numărul lor fiind în creștere în ultimii ani, dar puține sunt acelea care pot pune la dispoziția mirilor și a nuntașilor o gamă completă de servicii.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că la orice nuntă, pe lângă sala de nunți și o bucătărie care să gătească „ de te lingi pe degete” e nevoie și de alte servicii, precum cele de cazare, pentru că mulți nuntași sunt veniți din alte colțuri ale județului sau din alte județe, dar și un loc unde să se organizeze a doua zi prânzul miresei.

Cei de la Motel Restaurant Yago vă pun la dispoziție o sală cu o capacitate de până la 180 de locuri, la marginea orașului (strada Aurel Vlaicu, ieșirea spre Petea), unde nu există nici un risc de a deranja vecinii chiar dacă nunta ține până în zori de zi și muzica „bubuie” din boxe. La sfârșitul petrecerii mirii și nuntașii veniți de mai departe pot urca în camerele de la etaj pentru a se caza, prețurile fiind unele decente la cazare și condițiile de cazare foarte bune.

A doua zi petrecerea poate continua în aceeași locație, pentru că în curtea din spate a localului există o grădină de vară care poate găzdui până la 110 persoane, dotată cu foișor cu grătar și loc pentru ceaun, unde mirii pot să își aducă propriul bucătar sau pot apela la cei ai localului, pentru preparate proaspete și gustoase, gătite chiar în timpul petrecerii de la prânzul miresei.

Pentru rezervări și informații sunați la numărul de telefon: 0749 479 691

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *