Locația de lux unde orice nuntă devine una de basm – ultimele locuri disponibile

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fiecare femeie visează încă de când e doar o fetiță să devină prințesă, dar odată cu trecerea anilor acest vis se estompează și rămâne o amintire care aduce zâmbetul pe buze.

Totuși în viață există un moment în care acest vis, chiar și la 30 de ani sau mai târziu, poate deveni realitate, iar momentul acesta se numește nuntă.

Dar ca aceasta să transforme o femeie într-o prințesă, pe lângă rochie și cavalerul venit pe cal alb (sau într-o mașină de lux în varianta modernă) este nevoie și de locație.

Cum castelele din povesti au cam dispărut cu anii, sălile de nunți au rămas să le țină locul și sa creeze atmosfera de basm în care miresele devin prințese.

Una dintre cele mai deosebite săli de nunți care deservește județele Satu Mare și Maramureș este cea de la pensiunea Trei Pini din Seini, care se remarca prin eleganță și stil, dar și prin peisajul superb de care mirii și nuntașii au parte la fiecare eveniment. La picioarele musafirilor se întinde o piscină cu un luciu de apă limpede iar în plan secund un verde permanent al pădurilor de pe dealurile dimprejur.

Sala are o capacitate de 200 de persoane, fiind disponibilă pentru orice gen de eveniment, în toate sezoanele de peste an, iar acum scoate „la bătaie” ultimele locuri disponibile pentru nunțile din vara anului 2020.

Dacă această locație v-a trezit interesul, puteți sa luați legătura cu cei care o administrează la numărul de telefon: +40 731 490 109

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *