Masă, casă și distracție până dimineață, într-un loc retras, în Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nici o distracție nu e completă dacă pe când petrecerea e în toi trebuie să pleci, pentru că stai departe, pentru că nu ai unde să rămâi după sfârșitul petrecerii și mai ales pentru că dimineață trebuie să îți gătești micul dejun.

Dacă vrei să organizezi o petrecere onomastică, un botez sau o nuntă, de unde lumea să nu plece până nu e epuizată total de la distracție și dans, trebuie să le faci o vizită celor de la Motel-Restaurant Yago, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, care îți pun la dispoziție tot confortul pentru ca petrecerea ta să bată orice record de timp ca și desfășurare.

Asta pentru că la Yago ai parte de o sală pentru evenimente, o bucătărie axată pe preparate tradiționale și internaționale, dar și camere unde musafirii să se retragă la sfârșitul petrecerii, fără să mai fie nevoie să plece mai devreme pentru că nu pot consuma alcool sau că stau departe de locației.

Motel-Restaurant Yago este disponibil pentru o gamă largă de evenimente, de la zile de naștere, botezuri, chefuri de firmă, până la nunți cu o capacitate de 160 de persoane. Dacă vremea ține cu voi, toată petrecerea se poate muta afară, în grădina de vară acoperită, lângă foișorul dedicat bucătarilor, unde puteți găti la ceaun sau face grătare.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de loc pentru evenimentul vostru, contactații pe cei de la Yago la numărul de telefon: 0746126835

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *