Restaurantele trag un semnal de alarmă :”Nu acceptam torturi de la persoane neautorizate”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mediul online, în special grupurile de Facebook s-au transformat într-un adevărat talcioc, unde toată lumea vinde și cumpăra ce dorește și ce nu mai dorește, uneori te miri ce.

Acest lucru nu ar fi o problema, dar printre altele au ajuns la vânzare produse alimentare, altele decât cele tradiționale, precum zacusca, bulion, pâine de casă, au apărut chiar prăjituri și torturi realizate de diverse persoane mai mult sau mai puțin specializate, care le realizează în propria bucătărie, în condiții necontrolate și care nu pot sa își asume răspunderea sau nu pot fi trase la răspundere pentru produsele lor sau mai ales pentru reacțiile adverse pe care acestea le pot provoca.

În tot acest timp laboratoarele de cofetărie care plătesc bani grei pentru a respecta reglementările în vigoare și condițiile de igienă, care suporta stresul controalelor, au de suferit pentru ca mulți sătmăreni aleg sa renunțe la comenzile de la ei pentru a face o economie de câțiva lei pentru un tort realizat de cineva, în bucătărie.

Un restaurant din Satu Mare ia atitudine fata de aceasta „modă” și le cere viitorilor clienți sa nu se supere, dar nu vor accepta torturi fără „Buletin de analiză” ceea ce presupune ca acestea trebuie sa provină dintr-un laborator de cofetărie autorizat.

„Pentru a evita neplaceri si neintelegeri de orice tip ,dorim sa va informam ca nu acceptam produse de patiserie sub nici o forma fara,, Certificat de calitate” nu se accepta ,, Buletin de analiza” este un act care nu poate inlocui certificatul , acceptam produse de patiserie doar de la persoane autorizate!

Va multumim pentru intelegere!”, transmit reprezentanții restaurantului.

Nu cu mult timp în urma, reprezentanta unui laborator de cofetărie a răbufnit pe internet la adresa celor care le solicita” certificat de calitate „pentru torturi realizate de persoane neacreditate, pentru a putea duce torturile la restaurante, pentru a-l servi alături de cei prezenți la eveniment. Acest lucru reliefează faptul ca cei care fac torturi acasă nu le spun cu nici un cuvânt clienților ca tortul lor nu va fi acceptat la restaurant, interesul lor principal fiind sa facă bani, nu sa aibă clienți mulțumiți.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *