OPINIE!!! A avea sau a nu avea viceprimar PNL – UDMR așteaptă rezultatul alegerilor?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce fosta viceprimăriță a municipiului Satu Mare, Doina Feher a fost silită să se retragă din toate funcțiile pe care le deținea, pentru a nu amplifica scandalul locuințelor ANL înainte de alegerile prezidențiale, și astfel să devină „carne de tun” pentru cei de la PSD, postul din primărie a rămas vacant.

Întrebat de reporterii obiectiv-sm.ro dacă e posibil ca acest post să rămână blocat, fără să fie oferit celor de la PNL, așa cum se întâmplă de mai bine de doi ani la Consiliul Județean, președintele PNL Adrian Albu a afirmat că se așteaptă ca așa ceva să se întâmple.

Cu toate acestea în interiorul PNL s-au dus bătălii pentru a se decide cine va fi propus pentru această funcție, respectiv noul consilier local Gheorghe Stan sau mai vechiul consilier local, Romeo Pop. Dacă cel din urmă și-ar fi dorit acest post, noul consilier local a fost prins între ciocan și nicovală și nu prea a avut de ales. Acesta a fost și desemnat în interiorul partidului pentru a ocupa această funcție.

Doar că toată procedura s-a oprit acolo, pentru că deocamdată nu s-au făcut pași în acest sens, ca Gheorghe Stan să fie propus viceprimar, deși se anunța că acest lucru va avea loc în prima ședință de Consiliu Local.

Ieri, 19 noimebrie, a avut loc o ședință de Consiliu Local, dar fără a avea acest punct pe ordinea de zi. S-ar putea motiva prin faptul că a fost o ședință extraordinară iar acest subiect poate suferi amânare, municipiul putând funcționa cu un singur viceprimar, așa cum o face de mai bine de o lună de zile.

Dar proiectul de numire al lui Gheorghe Stan în funcția de viceprimar nu apare, cel puțin deocamdată nici pe site-ul primăriei pentru viitoarea ședință ordinară din această lună, care ar trebui să aibă loc până la sfârșitul lunii, deci în următoarele 11 zile.

Întrebarea care se pune acum este dacă cei de la UDMR așteaptă să vadă rezultatul alegerilor prezidențiale și abia pe urmă, în funcție de acesta să aleagă dacă oferă postul tot celor de la PNL sau îl vor oferi celor de la PSD, pentru a se pregăti într-un oarecare fel, pentru anul viitor și alegerile locale de anul viitor.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

3 thoughts on “OPINIE!!! A avea sau a nu avea viceprimar PNL – UDMR așteaptă rezultatul alegerilor?

  1. A person essentially assist to make severely posts I’d state.
    This is the very first time I frequented your website page and to this
    point? I surprised with the research you made to make this
    actual put up amazing. Fantastic job!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *