Cauți un loc de muncă? Brutăria care încântă gusturile tuturor cu pâinea cu maia, caută colegi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pâinea cu maia este tot mai greu de găsit în municipiul Satu Mare, cu toate că toată lumea o preferă și o cere, asta pentru că procesul de pregătire al acesteia este mai îndelungat decât în cazul pâinilor făcute din aluat cu drojdie sau din aluat congelat.
Brutăria Mons Mellis a reușit în doar câteva zile să încânte câteva mii de sătmăreni, după ce aceștia i-au trecut pragul din Piata Romană și au cumpărat unul din sortimentele de pâine: spetta, bachata, baghetă sau multicereale. Pentru că cererea de pâine de la aceștia este tot mai mare, Mons Mellis caută colegi noi, atât pentru partea de panificație cât și pentru cea de patiserie, pentru că si prăjiturile de casă de la aceștia, pregătite doar din ingrediente naturale, fără nici un fel de praf sau înlocuitor, au făcut senzație și s-au vândut într-o cantitate enormă – sute de kilograme.

Dacă ești pasionat de patiserie, îți place să faci prăjituri, îți place să bucuri oamenii prin munca ta, sau dacă îți place să ai mereu în jur mirosul pâinii proaspete, scrie-le pe facebook celor de la Mons Mellis și spune-le că vrei să ocupi unul din aceste două locuri disponibile în echipa lor.

https://www.facebook.com/MonsMellisSatuMare/ Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

3 thoughts on “Cauți un loc de muncă? Brutăria care încântă gusturile tuturor cu pâinea cu maia, caută colegi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *